Het perfecte Valentijnscadeau? Dat is een kopje Pukka ‘Love’ thee inclusief romantisch liefdesverhaal

Achter elke smaak van het Pukka thee assortiment schuilt een uniek en vaak fascinerend verhaal. Maar de prijs voor meest romantische verhaal gaat resoluut naar de Pukka ‘Love’ thee. Deze zoete thee bestaat uit een hartverwarmende bloemenmix van FairWild gecertificeerde biologische rozen, kamille en lavendel en werd speciaal samengesteld door Pukka’s co-founder Sebastian Pole om indruk te maken op zijn date.

Zeg het met bloemen...thee

Pukka’s co-founder en Master Herbsmith, Sebastian Pole, is verantwoordelijk voor het samenstellen en creëren van alle Pukka thees en supplementen. Voor de Pukka ‘Love’ thee liet hij zich inspireren door zijn liefde voor Suze:

“Toen ik 20 jaar geleden op first date ging met mijn huidige vrouw, Suze Pole, besloot ik om haar te verrassen met een speciaal voor haar samengestelde thee. Ik creëerde een thee tjokvol bloemen met de bedoeling om haar hart te openen. Mijn romantische gebaar bleek een schot in de roos, want binnen een jaar waren we bij elkaar ingetrokken en niet veel later zijn we ook getrouwd, Sebastian Pole.”

Van romantisch gebaar tot bestselling thee

Toen Sebastian de thee samengestelde, was het nooit zijn bedoeling geweest om de thee ook effectief te commercialiseren. Maar de ‘Love’ thee werd zo gesmaakt door zijn omgeving dat Pukka in 2004 besloot om de originele blend te lanceren. Vandaag worden er wereldwijd meer dan 1,3 miljoen kopjes thee per maand gedronken. Als dat geen liefde is?!

De beste ingrediënten, speciaal voor jou

Een tas thee moet niet enkel lekker maar ook duurzaam zijn, dus kiest Pukka voor 100% biologische, FairWild and Fair for Life ingrediënten. Het Fair for Life keurmerk garandeert eerlijke handel en verantwoorde bevoorradingsketens. Het FairWild certificaat verzekert dat alle kruiden duurzaam geoogst zijn en dat elke schakel in de keten een eerlijk en leefbaar loon ontvangt. Daarnaast stimuleert Pukka zijn boeren en kwekers om zo min mogelijk CO² uit te stoten, duurzaam om te gaan met water en bij te dragen aan een verbetering van de biodiversiteit.

Verder is Pukka ook lid van 1% For The Planet en doneert het jaarlijks 1% van haar omzet aan organisaties die zich inzetten voor het milieu. In België werkt Pukka samen met Natuurpunt en Natagora.

Ook de verpakking verliest Pukka niet uit het oog: het doosje is volledig recycleerbaar, de inkt is plantaardig en het theezakje is composteerbaar.

Verkoopsinformatie Pukka 'Love' thee

De Pukka Love thee is afzonderlijk te koop (de verkoopadviesprijs ligt op €4,49 voor een verpakking van 20 zakjes) maar maakt ook onderdeel uit van de Pukka Selection Box ‘Relax’. In deze box zitten 5 verschillende soorten thee met in totaal 45 zakjes thee. De verkoopadviesprijs ligt op €19,99. In België is de Selection Box ‘Relax’ verkrijgbaar bij o.a. Farmaline, Kazidomi, Optiphar en Bol.com.

Noot aan de redactie, niet voor publicatie:

Vragen/twijfels? Neem voor meer informatie/bij verzoeken contact op met:

Manon Acke
E:  manon@twoisacrowd.com
M: 0470/18.76.83
www.twoisacrowd.com

Over Pukka

Pukka creëert biologische thee en voedingssupplementen voor een bewuster en gelukkiger leven. ‘Pukka’ betekent authentiek in het Hindi en vormt de kern van het holistische theemerk. Het bedrijf werd in 2001 opgericht door herbalist Sebastian Pole en business partner Tim Westwell. Elke blend wordt samengesteld met de meest kwaliteitsvolle en biologische kruiden, duurzaam geproduceerd en eerlijk verhandeld. Met een warme kop biologische kruidenthee wil Pukka mensen, planten en de planeet met elkaar in verbinding brengen.

Contacteer ons
Manon Acke
Manon Acke PR & Communications, Two is a Crowd
Manon Acke
Manon Acke PR & Communications, Two is a Crowd
Over Two is a Crowd

Two is a Crowd gives center stage to purpose-driven brands and non-profits through PR, ambassador marketing, strategic partnerships, fundraising and (editorial) copywriting.

Find out more on our website: https://twoisacrowd.com.

Two is a Crowd
Urban City
Ankerrui 9
2000 Antwerpen