Ijsliefhebbers zet jullie schrap: Ben & Jerry’s opent een pop-up Scoop Shop en trakteert

Ijsliefhebbers zet jullie schrap: Ben & Jerry’s opent een pop-up Scoop Shop en trakteert

Ben & Jerry’s opent donderdag 6 juli de deuren van haar pop-up Scoop Shop in het hartje van Antwerpen. In de Scoop Shop kan je heel de zomer lang genieten van de legendarische Ben & Jerry’s ijsjes en zelf je eigen ‘Wich ijsje samenstellen (dat is een fairrukkelijk sand’wich ijsje tussen twee koekjes). De opening wordt gevierd in stijl met gratis ijsjes voor iedereen!

Heel de zomer lang: genieten van (h)eerlijke ijsjes

Een zomer is natuurlijk niet compleet zonder een fairrukkelijk ijsje. Ben & Jerry’s
biedt soelaas en opent net op tijd een pop-up Scoop Shop waar (h)eerlijke ijsjes worden aangeboden. Dé perfecte ver-koe-ling tijdens de warme zomermaanden. Je kan smullen van publieksfavorieten, zoals Cookie Dough & Chocolate Fudge Brownie, maar ook unieke smaken zoals Phish Food en Cherry Garcia uittesten. Bovendien kan je je ijsje afmaken met lekkere toppings zoals de lokale Antwerpse Handjes. Ben & Jerry’s helpt een (Antwerps) handje door alle opbrengsten van de verkoop van de Antwerpse Handjes te doneren aan Vluchtelingenwerk Vlaanderen.

Free Cone Day: gratis ijsjes voor iedereen

Donderdag 6 juli is iedereen welkom tussen 16h00-18h00 om gratis een ijsje te proeven in de Ben & Jerry’s pop-up Scoop Shop op de Schoenmarkt 12 in Antwerpen. Wees er snel bij, want op is op.

De Ben & Jerry’s pop-up Scoop Shop is open van maandag tot zaterdag (en op koopzondagen) vanaf 6 juli tot en met 30 september en dit telkens van 11h30h-18h30. Adres: Schoenmarkt 12, 2000 Antwerpen.

Blijf op de hoogte van de laatste Ben & Jerry’s scoops via hun website en sociale media.

Tag je favoriete Ben & Jerry’s momenten met #benenjerrys!

Wist je dat?

  • Alle Ben & Jerry’s smaken 100% Fairtrade gecertificeerd zijn en alle zuivel afkomstig is van het duurzame Caring Dairy zuivelprogamma?

  • Alle brownies van de Greyston Bakery uit New York komen? Hier voert men een opendeur- en openinhuurbeleid. Kansarmen krijgen de kans om nieuwe vaardigheden te leren en een nieuw leven op te bouwen. Meer weten? Neem zeker een kijkje op de website: http://www.benjerry.be/nl/values/how-we-do- business/brownies

  • De opbrengst van de Antwerpse Handjes naar Vluchtelingenwerk Vlaanderen gaat? Dit omdat Vluchtelingenwerk Vlaanderen en Ben & Jerry’s er beiden van overtuigd zijn dat iedereen recht heeft op een veilige thuis. Meer over de campagne kan je lezen op de website: www.benjerry.be/refugees.

Noot aan de redactie, niet voor publicatie:

Ben je geïnteresseerd in een interview met de fairrukelijke ijsmakers? Neem voor meer informatie/bij verzoeken contact op met:

Manon Acke
E: manon@twoisacrowd.com
M: 0032 470 18 76 83

Contacteer ons
Over Two is a Crowd

Two is a Crowd gives center stage to purpose-driven brands and non-profits through PR, influencer marketing, brand experiences and strategic partnerships.

Find out more on our website: https://twoisacrowd.com

Two is a Crowd
House of Ape
Grote Hondstraat 44
2018 Antwerpen