Kruidenthee ondersteunt jouw welzijn tijdens de aftelrace naar een Holly Jolly Christmas

Pukka adventskalender telt af met 24 biologische theeblends

Fa-la-la, hoe lang nog tot Kerstmis? Nu de dagen korter en grijzer worden, maken we het binnen gewoon extra cosy. Dikke wollen truien en fluffy fleece dekens worden bovengehaald. We zakken wat dieper weg in de zetel en bingewatchen ongegeneerd kerstfilms. Op 1 december start de countdown tot kerst echt. En dat doen we met de adventskalender van theemerk Pukka: 24 hartverwarmende kopjes thee tot The Most Wonderful Time Of The Year!

Biologische kruidenblends geven je een boost tijdens de advent  

Wie kerst zegt, zegt kerstbomen, cadeautjes, familie, veel eten en drinken. Met misschien wel een kleine, of iets grotere, kerstindigestie tot gevolg? Gelukkig zijn er de heerlijke biologische kruidenblends van Pukka om ook in december jouw welzijn te ondersteunen. Elke blend werd door Pukka kruidenexperts gecreëerd, geïnspireerd door de natuur en met de hoogste kwaliteit van kruiden. Verwarm jezelf aan smaken als Three Ginger en Wild Apple & Cinnamon of zeg bye bye tegen een opgeblazen gevoel met Three Mint, After Dinner & Clean Matcha Green. Kickstart een donkere winterdag met Ginseng Matcha Green en geniet met Night Time van een ontspannen avond. 

24 keer Christmas Joy met Pukka

Om jouw welzijn tijdens de aftelrace naar kerst te boosten, verzamelt Pukka 24 blends in haar adventskalender. 24 heerlijke biologische kruidentheeën voor 24 hartverwarmende kopjes thee. Pure bliss! De Pukka adventskalender is te vinden bij Delhaize en BioPlanet. Daarnaast wordt hij ook verkocht in de webshops van Natuurpunt en Natagora en de bezoekerscentra van Natuurpunt. De verkoopadviesprijs bedraagt €10,99.

Steun Natuurpunt & Natagora

Het nieuwe jaar staat voor de deur, tijd voor een nieuwe lijst met groene voornemens! Noteer alvast: meer theetjes drinken en bijdragen aan een groenere wereld. Pukka schenkt namelijk jaarlijks 1 procent van haar omzet aan organisaties die zich inzetten voor het milieu. In Vlaanderen is dat Natuurpunt, in Wallonië Natagora. Met dat bedrag zet Natuurpunt in op de uitbreiding en herinrichting van het Silsombos (in 2019 goed voor 12.000m²!). Silsombos is een natuurgebied in de Groene Vallei dat zich over Kortenberg en Kampenhout uitstrekt. De steun van Pukka zorgt verder ook voor meer zichtbaarheid en een toename in leden- en vrijwilligerswerving. In Wallonië loopt de samenwerking met Natagora gelijk. Al ligt de focus daar niet op een specifiek natuurgebied, wel op het bevorderen van de biodiversiteit in heel Wallonië.

Noot aan de redactie, niet voor publicatie:

Neem voor meer informatie/bij verzoeken contact op met:

Manon Acke
E:  manon@twoisacrowd.com
M: +324/70.18.76.83
www.twoisacrowd.com

Over Pukka

Pukka creëert biologische thee en voedingssupplementen voor een bewuster en gelukkiger leven. ‘Pukka’ betekent authentiek in het Hindi en vormt de kern van het holistische theemerk. Het bedrijf werd in 2001 opgericht door herbalist Sebastian Pole en business partner Tim Westwell. Elke blend wordt samengesteld met de meest kwaliteitsvolle en biologische kruiden, duurzaam geproduceerd en eerlijk verhandeld. Met een warme kop biologische kruidenthee wil Pukka mensen, planten en de planeet met elkaar in verbinding brengen

Contacteer ons
Manon Acke
Manon Acke PR & Communications, Two is a Crowd
Manon Acke
Manon Acke PR & Communications, Two is a Crowd
Over Two is a Crowd

Two is a Crowd gives center stage to purpose-driven brands and non-profits through PR, ambassador marketing, strategic partnerships, fundraising and (editorial) copywriting.

Find out more on our website: https://twoisacrowd.com.

Two is a Crowd
Urban City
Ankerrui 9
2000 Antwerpen