Natuurcosmetica winkel Druantia verhuist naar ruimer pand

Meer dan 100m² aan natuurlijke verzorgingsproducten

Op 6 april verhuist Druantia, referentie in 100% natuurlijke verzorgingsproducten, naar een groter pand. Daar zet oprichtster Iris Van Dessel haar missie voort om natuurlijke en duurzame verzorgingsproducten voor een zo breed mogelijk publiek toegankelijk te maken. In de nieuwe winkel zal het reeds gigantische aanbod aan producten nog uitgebreider zijn en zullen er workshops worden georganiseerd.

100% puur en duurzaam

Iris Van Dessel, die zelf worstelde met allergieën, voedingsintoleranties en een auto-immuunziekte, vond twintig jaar geleden haar weg naar de alternatieve geneeskunde. Door haar voedingspatroon volledig om te slaan, met voedingssupplementen te starten en naar natuurlijke, biologische en duurzame verzorgingsproducten over te stappen, verdwenen haar gezondheidsklachten nagenoeg.  

Ze maakte het haar missie om pure, natuurlijke en duurzame verzorgings- en gezondheidsproducten voor iedereen toegankelijk te maken. In 2003 startte ze Druantia, de eerste Belgische webwinkel gespecialiseerd in natuurcosmetica. In 2010 opende ze een fysieke winkel in Lier die ze nu inruilt voor een groter pand met meer mogelijkheden wat verderop in de straat.

Belgische verdeler van Farfalla, Liquidflora en Santaverde

De nieuwe winkel is 60m² groot (en de stock nog eens 40m²) en het interieur werd duidelijk geïnspireerd door de Scandinavische trend. Klanten vinden er vanaf 6 april het volledige aanbod - meer dan 900 producten - van merken als Farfalla, Liquidflora en Santaverde. Stuk voor stuk producten die goed zijn voor mens, milieu en dier (90% van de producten is vegan) en die bovendien ook erg betaalbaar zijn (prijzen variëren van 5 tot 50 euro). Druantia zal ook zijn zero waste-assortiment sterk uitbreiden en als eerste in België zero waste make-up aanbieden.

Zelf zweer ik bij de dag- en nachtcrème Cistrose van Farfalla, shampooblokje Notox van Pachamamaï, make-up reiniger van Beauty Garden en wasbare wattenschijfjes uit duurzame eucalyptusvezel, zegt Iris Van Dessel. 

In de winkel blijft het ook mogelijk om natuurcosmetica uitgebreid te testen en professioneel advies op maat in te winnen bij Iris of haar collega Caroline. Verder staan er workshops rond natuurlijke verzorgingsproducten op de planning waarin Iris deelnemers originele bereidingen zal leren maken, zoals een dagcrème op basis van antioxidanten.

Praktische info:

Op zaterdag 6 april opent de nieuwe winkel de deuren. Het adres is Berlarij 84, 2500 Lier. De prijzen van de producten variëren van 5 tot 50 euro. Voor meer info surf naar https://www.druantia.be. 

Noot aan de redactie, niet voor publicatie:

Pers en genodigden zijn welkom op de openingsreceptie op donderdag 4 april. Ben je geïnteresseerd in een interview met Iris Van Dessel? Neem voor meer informatie/bij verzoeken contact op met:

Nathalie De Somer
E:  nathalie@twoisacrowd.com
M: 0472/35.95.15
www.twoisacrowd.com

 

 

Contacteer ons
Nathalie De Somer PR Manager
Nathalie De Somer PR Manager
Over Two is a Crowd

Two is a Crowd gives center stage to purpose-driven brands and non-profits through PR, influencer marketing, brand experiences and strategic partnerships.

Find out more on our website: https://twoisacrowd.com

Two is a Crowd
House of Ape
Grote Hondstraat 44
2018 Antwerpen