Pukka telt met adventskalender af naar een Holly Jolly Christmas en steunt daarbij Natuurpunt

Nog 24 hartverwarmende kopjes biologische thee tot kerst

Ho ho ho, nog maar 62 dagen tot Kerstmis! Nu de dagen korter en grijzer worden, zakken wij steeds wat dieper weg in de zetel met een dikke wollen trui en dito sokken. Slurpend van een hartverwarmende kop thee terwijl Mariah Carey’s All I want for Christmas is you door de boxen knalt. Op 1 december kan de aftelrace tot kerst echt beginnen, en wel met de adventskalender van Pukka: let’s jingle all the way!

Steun Natuurpunt & Natagora

Het nieuwe jaar staat voor de deur, tijd voor een nieuwe lijst met groene voornemens! Noteer alvast: meer theetjes drinken en bijdragen aan een groenere wereld. Pukka schenkt namelijk jaarlijks 1 procent van haar omzet aan organisaties die zich inzetten voor het milieu. In Vlaanderen is dat Natuurpunt, in Wallonië Natagora. Met dat bedrag zet Natuurpunt in op de uitbreiding en herinrichting van het Silsombos (in 2019 goed voor 12.000m²!). Silsombos is een natuurgebied in de Groene Vallei dat zich over Kortenberg en Kampenhout uitstrekt. De steun van Pukka zorgt verder ook voor meer zichtbaarheid en een toename in leden- en vrijwilligerswerving. In Wallonië loopt de samenwerking met Natagora gelijk. Al ligt de focus daar niet op een specifiek natuurgebied, wel op het bevorderen van de biodiversiteit in heel Wallonië.

Aftellen met 24 theezakjes 

Aftellen naar kerst was nog nooit zo magisch! De ster van de Kerstmisrace? De feestelijke Pukka adventskalender. Met de kalender aan de muur start je jouw dag met een hartverwarmend kopje biologisch thee. Verwarm jezelf aan smaken als Three Ginger en Wild Apple & Cinnamon of zeg bye bye tegen een opgeblazen gevoel met Three Mint, After Dinner & Clean Matcha Green. De blends zijn geïnspireerd door de natuur, ondersteunen je welzijn en zijn de ideale voorbereiding op die nakende kerstindigestie: pure bliss. De kalender telt 24 heerlijke biologische kruidentheeën voor 24 keer Christmas Joy. 

Eva Daeleman, Pukka brand ambassador, over de adventskalender:

Ik hou van de gezelligheid van kerstmis, want het geeft het perfecte excuus om lekker thuis wat te cocoonen. Eten en snoepen horen daar zeker bij, en de adventskalender van Pukka dus ook. En als kers op de taart steun je er een goed doel mee. Hoe tof is dat?!

Verkoopinfo:

De Pukka adventskalender is te vinden bij Delhaize en BioPlanet. Daarnaast wordt hij ook verkocht in de webshops van Natuurpunt en Natagora, de bezoekerscentra van Natuurpunt en op de Boekenbeurs. De verkoopadviesprijs bedraagt €10,99.

Noot aan de redactie, niet voor publicatie:

Neem voor meer informatie/bij verzoeken contact op met:

Manon Acke
E:  manon@twoisacrowd.com
M: 0470/18.76.83
www.twoisacrowd.com

Over Pukka

Pukka creëert organische thee en voedingssupplementen voor een bewuster en gelukkiger leven. ‘Pukka’ betekent authentiek en vormt de kern van het theemerk. Het bedrijf werd in 2001 opgericht door herbalist Sebastian Pole en business partner Tim Westwell. Elke blend wordt samengesteld met de meest kwaliteitsvolle en organische kruiden, duurzaam geproduceerd en eerlijk verhandeld. Met een warme kop biologische kruidenthee wil Pukka mensen, planten en de planeet met elkaar in verbinding brengen

Contacteer ons
Manon Acke PR & Communications, Two is a Crowd
Manon Acke PR & Communications, Two is a Crowd
Over Two is a Crowd

Two is a Crowd gives center stage to purpose-driven brands and non-profits through PR, influencer marketing, brand experiences and strategic partnerships.

Find out more on our website: https://twoisacrowd.com

Two is a Crowd
House of Ape
Grote Hondstraat 44
2018 Antwerpen