Anne Drake brengt haar populaire ecolifestyle workshops naar jouw kot

Leer thuis je eigen ecologische verzorgings- en poetsproducten maken met handige workshopboxen

Jaarlijks komt nog steeds 8 miljoen ton aan wegwerpplastic in de oceanen terecht. Een niet-afbreekbaar materiaal dat zich opstapelt en onze planeet vervuilt. Mei Plasticvrij is dan wel net achter de rug, het thema zero waste verdient het hele jaar door onze aandacht. En nu zomerplannen en sociale activiteiten grotendeels in het water vallen, kunnen we ons geen beter moment inbeelden. Tijd om ons (verder) te verdiepen in een ecologische levensstijl!

Online workshops met DIY boxen aan huis

Fairy godmother van de zero waste lifestyle. Auteur van Ecologie op hoge hakken en Eco Lifestyle. Aan de slag!. Anne Drake inspireert ons sinds 2016 om onze ecologische voetafdruk te verkleinen. Al vier jaar organiseert ze workshops waarin je je eigen ecologische verzorgings- en poetsproducten leert maken. Door je eigen producten te maken bespaar je veel geld en vermijd je heel wat plastic en verklein je de afvalberg. In navolging van haar populaire workshops lanceert ze nu vijf workshopboxen waarmee je thuis zelf aan de slag kan. Vanuit je eigen woonkamer of tuin. Op het moment dat het jou uitkomt. 

De boxen worden aan huis geleverd en komen met alle grondstoffen om twee of drie keer (afhankelijk van de gekozen box) het product te maken inclusief uitgeschreven instructies en link naar een online instructievideo. Met andere woorden de ideale socia(a)l (distanced) én ecologisch verantwoorde bezigheid deze zomer!

"Ik geef nu al vier jaar workshops waarbij ik deelnemers leer hoe ze zelf ecologische verzorgings- en poetsproducten kunnen maken. Deze workshops zijn enorm populair tot over de landsgrenzen heen. Om mijn workshops voor iedereen toegankelijk te maken (zowel logistiek als financieel), heb ik besloten om ze tot aan jouw deur te leveren. Zo kan je ermee aan de slag in het comfort van jouw eigen huis. Ik hoop op die manier de drempel letterlijk en figuurlijk te verlagen en mensen te inspireren om zich massaal in mijn ecolifestyle te laten onderdompelen." - Anne Drake

Nieuwe webshop met workshopboxen en breed assortiment ecologische producten 

Een workshopbox bestel je op de splinternieuwe webshop waar je ook Anne’s favoriete ecolifestyle producten en haar boeken Doe het zelf! Ecologie op hoge hakken en Eco Lifestyle. Aan de slag! vindt. Eens je weet hoe je een product maakt, bestel je de nodige grondstoffen gewoon apart in de webshop.

Praktische informatie

Anne creëerde vijf workshoppakketten. Face Wash, Conditioner bars, Shampoo bars en Solid bodylotion bars aan €39,00 per pakket. Ecologische poetsproducten aan €49. Bestellen doe je via shop.annedrake.be 

Noot aan de redactie, niet voor publicatie: 

Interesse in een interview met Anne Drake? Neem voor meer informatie/bij verzoeken contact op met:

Manon Acke
0470/18.76.83
manon@twoisacrowd.com

OVER ANNE DRAKE

Anne Drake (1968) is voortrekker van de zero waste lifestyle in Vlaanderen en auteur van Doe het zelf! Ecologie op hoge hakken (2017) en Eco Lifestyle. Aan de slag! (2019). De Antwerpse werkte jaren in de plasticindustrie tot een documentaire haar in 2013 met de neus op de harde feiten drukte. Anne besloot haar job op te geven en haar leven om te gooien. Stap voor stap verkleinde ze de ecologische voetafdruk van haar en haar gezin. Tijdens workshops en lezingen inspireert en motiveert ze geïnteresseerden van over heel België en ver daarbuiten. In 2020 is Anne opnieuw ambassadrice van de derde editie van Mei Plasticvrij en de tweede editie van de campagne 100-100-100 (100 Antwerpse gezinnen, 100 dagen, 100 procent afvalvrij).

www.annedrake.be 

Contacteer ons
Manon Acke PR & Communications, Two is a Crowd
Manon Acke PR & Communications, Two is a Crowd
Over Two is a Crowd

Two is a Crowd gives center stage to purpose-driven brands and non-profits through PR, influencer marketing, brand experiences and strategic partnerships.

Find out more on our website: https://twoisacrowd.com

Two is a Crowd
House of Ape
Grote Hondstraat 44
2018 Antwerpen