ARMEDANGELS ACTIVEWEAR // PACKSHOTS + LOOKBOOK

Over Activewear

Met een maxium aan gerecycleerde materialen en biologisch afbreekbare vezels lanceert ARMEDANGELS hun eerste capsulecollectie van sportkleding. De mix and match-reeks bestaat uit korte en lange leggings met verborgen zakken in de tailleband, stevige sportbeha's en t-shirts met korte en lange mouwen in zwart, indigo, poederroze en rozemarijn.

Het lookbook van de activewear collectie vind je hieronder. PR samples zijn verkrijgbaar op aanvraag. 

OVER ARMEDANGELS

Het Duitse label ARMEDANGELS, met hoofdzetel in Keulen, bewijst sinds 2007 dat mode anders kan namelijk eco & fair. Geen loonslavernij, geen chemische rotzooi en geen goedkope massaproductie. Wel duurzaam en ecologisch geproduceerde kleding. Het bedrijf startte op met een T-shirtlijn om geld in te zamelen voor het goede doel en groeide uit tot een van Europa’s grootste eco & fair fashion labels. Met een 100-koppig team en 4 collecties per jaar toont ARMEDANGELS dat duurzaamheid en doordacht productontwerp elkaar niet uitsluiten. Meer informatie vind je op: www.armedangels.de

Contacteer ons
Laura Van De Woestyne
Laura Van De Woestyne PR & Communications, Two Is Crowd
Laura Van De Woestyne
Laura Van De Woestyne PR & Communications, Two Is Crowd
Over Two is a Crowd

Two is a Crowd gives center stage to purpose-driven brands and non-profits through PR, ambassador marketing, strategic partnerships, fundraising and (editorial) copywriting.

Find out more on our website: https://twoisacrowd.com.

Two is a Crowd
Urban City
Ankerrui 9
2000 Antwerpen