Ben & Jerry's lanceert twee nieuwe smaken: alles wat je van Ben & Jerry's gewend bent...'behalve de koe'

Ben & Jerry's lanceert twee nieuwe smaken: alles wat je van Ben & Jerry's gewend bent...'behalve de koe'

Opgelet ijsliefhebbers die geen zuivel mogen (of willen) eten; het lange wachten is voorbij! Ben & Jerry’s Non-Dairy ligt in de supermarkten. Alle fans kunnen nu eindelijk een duik nemen in een fairrukkelijke pint en genieten van de chunks & swirls waar Ben & Jerry’s zo bekend om staat, maar dan in een vegan gecertificeerd, met amandelmelk gemaakt ijsje. Zit jij al met je lepel in de aanslag om dit samen met Ben & Jerry’s te vieren?

Al jarenlang moeten mensen die geen zuivel eten, toekijken wanneer andere mensen een heerlijke pint Ben & Jerry’s eten, zonder dat ze zelf hun ice cream cravings kunnen stillen. That’s not fair! Het is tijd voor verandering. Lactosevrije en vegan consumenten kunnen nu eindelijk genieten van de heerlijke, klassieke Ben & Jerry’s smaken.

Chunks? Check! Swirls? Check! Non-Dairy? Check.

“Onze fans hebben ons uitgedaagd om zuivelvrij ijs te maken en dat hebben we gedaan. Maar een Non-Dairy smaak creëren die aan de funky & chunky verwachtingen van onze fans voldeed, was nogal een uitdaging,” zegt Hélène Esser, Ben & Jerry’s Brand Manager. “Het heeft ons maanden gekost om alleen de amandel basis al goed te krijgen, voordat we ook maar konden beginnen aan de chunks. Maar, vol genoegen kunnen we bevestigen dat het lange wachten voorbij is! Lepels in de aanslag en ready to dig in...?”

De nieuwe range bestaat uit twee verschillende smaken:

Chocolate Fudge Brownie: Onweerstaanbaar lekker Non-Dairy chocolade ijs op basis van amandelmelk met fudgy brownies. De brownies komen uit de Greyston Bakery in Yonkers, New York, waar het bakken van brownies sinds 1988 deel uitmaakt van hun missie om banen & trainingen aan te bieden aan mensen met een laag inkomen, ongeacht hun achtergrond en (werk- )verleden. Deze heerlijke smaak, bevat Greyston’s vegan brownies, welke net zo lekker & fudgy zijn als altijd.

Chunky Monkey: Een heerlijke smaak, die lijkt op de klassieke Chunky Monkey... alleen dan zonder melk van koeien, maar amandelmelk. Non-Dairy bananen ijs met choco chunks & walnoten – you’ll go bananas!

En weet je wat nog mooier is? Dat de nieuwe Non Dairy smaken de eerste Non-Dairy Fairtrade gecertificeerde smaken zijn in België! Dus, Non-Dairy fans kunnen er zeker vanuit gaan dat ze heerlijk zijn, en ook nog eens iets goeds doen!

De nieuwe Ben & Jerry’s Non-Dairy familie, is vanaf nu verkrijgbaar. Check voor de exacte locaties de Non-Dairy store locator op de website van Ben & Jerry’s: www.benjerry.be

Noot aan de redactie, niet voor publicatie:

Ben je geïnteresseerd in een interview met de fairrukelijke ijsmakers? Neem voor meer informatie/bij verzoeken contact op met:

Manon Acke
E: manon@twoisacrowd.com
M: 0032 470 18 76 83

Contacteer ons
Over Two is a Crowd

Two is a Crowd gives center stage to purpose-driven brands and non-profits through PR, influencer marketing, brand experiences and strategic partnerships.

Find out more on our website: https://twoisacrowd.com

Two is a Crowd
House of Ape
Grote Hondstraat 44
2018 Antwerpen