Go as u.r en #SheDIDIT steunen vrouwelijk ondernemerschap met Empower up Xmas Market

Go as u.r en #SheDIDIT steunen vrouwelijk ondernemerschap met Empower up Xmas Market

Onderneemsters met diverse roots verkopen empowerende kerstcadeaus in Go as u.r pop-up

Van 14 tot en met 16 december zet mode- en beautymerk Go as u.r de deuren van haar pop-upwinkel in de Everdijstraat in Antwerpen open voor acht vrouwelijke ondernemers die er hun producten zullen verkopen. Naast een kerstmarkt met lokale producten, staan ook een live optreden van Hanne Peetermans, een afterwork drink en inspirerende gesprekken op het programma.

Sinds oktober huist de pop-upwinkel van Go as u.r op nummer 8 in de Everdijstraat. Met het ingaan van de laatste weken van de pop-up – het huurcontract loopt tot eind december – slaat het Belgische allround label de handen in elkaar met #SheDIDIT, een platform dat ondernemende vrouwen met diverse roots samenbrengt. De ondernemers organiseren in de ruimte naast de pop-up het event Empower Up Xmas Market. Acht straffe madammen met diverse roots brengen er een weekend lang hun producten aan de man, terwijl enkele boegbeelden van #SheDIDIT op zaterdag- en zondagnamiddag hun inspirerende ondernemersverhalen delen tijdens Empower Up Talks.

8 girlbosses

Het pand in de Everdijstraat wordt met andere woorden de place-to-be tijdens het drukke shoppingweekend van 14 december. Een plek om de uiteenlopende producten van lokale ondernemers te ontdekken, cadeau's te shoppen voor familie en vrienden, of gewoon om inspiratie op te doen. Volgende lifestyle merken bevestigden hun aanwezigheid al: Ophelia Lingerie (handgemaakte lingerie), Anna Rosa Moschouti (juwelen), Ms. Bay (ecologische handtassen), Mixua (eco tours en eco producten), Aesthetic Societea (artisanale Chinese theeën) en Table in a Box (feestelijke tafeldecoratie).

Praktische info

Empower Up Xmas Market gaat door van vrijdag 14 december tot en met zondag 16 december en is doorlopend van 12 tot 18u te bezoeken. Op vrijdag van 18 tot 21u wordt een late-night shopping georganiseerd met vegan snacks en drankjes door Tartelies en een live optreden door Hanne Peetermans. Op zaterdag 15 en zondag 16 december starten om 15u30 de Empower Up Talks door enkele #SheDIDIT-boegbeelden.

Locatie: Go as u.r pop-up, Everdijstraat 8, 2000 Antwerpen

Over Go as u.r

Go as u.r is een Belgisch allround label waarbij drukbezette vrouwen terecht kunnen voor alles wat ze nodig hebben om er goed uit te zien. Van duurzame kleding tot skincare en make-up. De kledinglijn wordt geproduceerd uit duurzame materialen als gerecycleerde visnetten, houtpulp en biologisch katoen. Ook de skincare- en make-upproducten zijn volledig natuurlijk en vegan. Meer info: www.goasur.com

Over #SheDIDIT

#SheDIDIT (vanuit Markant vzw, Muslinked en Arteveldehogeschool) brengt ondernemende vrouwen met diverse roots samen. Het platform rekent op een diverse talentpool van een paar honderd vrouwen die voor hun droom gegaan zijn, of dat nu een eigen zaak is of een ander doel in hun leven. Via netwerkevenementen, coachings en mentor-events kunnen de leden zich voortdurend ontwikkelen en ook andere vrouwen en jonge meisjes inspireren. Meer info: www.shedidit.be

 

Contacteer ons
Over Two is a Crowd

Two is a Crowd gives center stage to purpose-driven brands and non-profits through PR, influencer marketing, brand experiences and strategic partnerships.

Find out more on our website: https://twoisacrowd.com

Two is a Crowd
House of Ape
Grote Hondstraat 44
2018 Antwerpen