Love Tomorrow organiseert toegankelijk en inspirerend duurzaamheidsfestival

Duurzaamheidsinitiatief organiseert tweede conferentie op festivalterrein van Tomorrowland

Love Tomorrow kondigt de tweede editie aan van de Love Tomorrow Conference, een innovatief evenement dat deelnemers inspireert en betrekt bij duurzaamheid. In samenwerking met Tomorrowland, VITO en G-STIC vindt deze bijzondere conferentie plaats op 27 juli op de betoverende locatie van Provinciaal recreatiedomein De Schorre in Boom. Al 80% van de tickets zijn de deur uit. Wie er zeker wil bijzijn, wacht best niet te lang met het kopen van een ticket.

Nóg meer impact in 2023

De Love Tomorrow Conference keert dit jaar terug met een uitbreiding ten opzichte van vorig jaar. Met de helft van de Tomorrowland-site in gebruik, zullen vijf podia deelnemers onderdompelen in een wereld van duurzaamheid, innovatie en positieve verandering. In alle magie van Tomorrowland horen aanwezigen inspirerende sprekers, krijgen ze interactieve panelgesprekken voorgeschoteld en kunnen ze deelnemen aan een unieke jobbeurs. Top dj’s Joris Voorn en Ida Engberg sluiten de dag af met een knallend feest en maken zo het festivalsfeertje compleet.

The Architects of Tomorrow

Het programma omvat meerdere thema's waar meer dan 30 experten en opinieleiders hun kennis en visies delen. Geschiedkundige Rutger Bregman, de Amerikaanse dokter Zach Bush, Emmy-genomineerde Jason Silva, kunstenaar en ontwerper Arne Quinze, mentale gezondheidsspecialiste Khaliya, regisseur Louie Schwartzberg, hoogleraar urbanisatie Alexander D'Hooghe, Oprichtster en CEO van Interstellar Lab Barbara Belvisi, futurist Thomas Ermacora, Neuroloog Steven Laureys en Fashiontech ontwerpster Jasna Rok zijn enkele van de sprekers die hun inzichten delen over o.a. het milieu, technologie, onze manier van leven en de economie. 

“Als het tegenwoordig over de toekomst gaat, overheerst het pessimisme. Bovendien kampen we met een chronisch gebrek aan verbeeldingskracht over hoeveel beter de toekomst kan zijn. Wat we nodig hebben, zijn nog veel meer pioniers die durven dromen van een nieuwe, betere en duurzame toekomst voor ons allemaal." - Rutger Bregman, auteur van De meeste mensen deugen

Walk the talk

Na een succesvolle, en uitverkochte, eerste editie breidt de conferentie verder uit. Naast alle interessante ‘talks’, worden deze inspirerende woorden omgezet in impactvolle acties.

Binnen het thema Fashion Renaissance wordt duurzaam geproduceerde kleding tentoongesteld en wordt het duidelijk dat stijl en ethiek hand in hand kunnen gaan. Daarnaast is het reuzenrad aan de Freedom Stage omgebouwd tot een jobbeurs waarbij jongeren kunnen kennismaken met verschillende bedrijven, waaronder River Cleanup, VRT, UZ Brussel, Loop Earplugs, Aquafin, etc. Van een uniek solliciateigesprek gesproken. (Let op: sollicitanten dienen vooraf via de site te solliciteren.) 

De Love Tomorrow Conference bundelt de magie van Tomorrowland met duurzaamheid en educatie. Voor jongeren – 26 jaar is deze conferentie €55,50. 26 en ouder betaalt €91,50,- om het unieke evenement bij te wonen. Dit jaar wordt een nog grotere opkomst verwacht dan vorig jaar. Reeds 80% van de tickets zijn de deur uit.

Praktische informatie:

Uren: 11u tot 23u
Locatie: De Schorre, Boom - België
Prijs: -26 jaar: 55,50 EUR / +26 jaar: 91,50 EUR

Voor meer informatie over de Love Tomorrow Conference, de programmatie en tickets, kan je terecht op de website: https://lovetomorrow.com/love-tomorrow-conference/

Noot aan de redactie, niet voor publicatie

Neem voor meer informatie/bij verzoeken contact op met:

Laura Van De Woestyne
+32 498/57.82.76
[email protected]

OVER LOVE TOMORROW

Love Tomorrow is een duurzaamheidsinitiatief van Tomorrowland dat gelooft in het samenbrengen van de mensen die van deze wereld een duurzame plek willen maken. Om zich te verenigen en de krachten te bundelen en zo een onstuitbare positieve kracht voor verandering te genereren.

Duurzaamheid gaat hand in hand met plezier. Zo wil Love Tomorrow mensen inspireren met unieke ervaringen vol muziek, straffe sprekers, fashion en kunst. Dit doen ze door bijvoorbeeld het lanceren en begeleiden van eigen projecten om het Tomorrowland festival duurzamer te maken. Daarnaast willen ze iedereen voorzien van een overvloed aan innovatieve ideeën en denkbeeldige visies, baanbrekende technologie, doelgerichte bedrijfsmodellen en slimme hands-on tools. 

Over Two is a Crowd

Two is a Crowd gives center stage to purpose-driven brands and non-profits through PR, ambassador marketing, strategic partnerships, fundraising and (editorial) copywriting.

Find out more on our website: https://twoisacrowd.com.

Contact