Ms. Bay verovert pop-up space in Juttu-winkels met duurzame handtassen uit zalmleer

Ms. Bay ligt vanaf 17 oktober in de #ikkoopbelgisch pop-up space bij Juttu

18 september, Antwerpen - Van 17 oktober tot 28 november krijgt Ms.Bay’s eerste collectie een plekje in de #ikkoopbelgisch corner van de 5 Juttu-winkels in België: in Antwerpen, Brugge, Brussel, Gent en Roeselare, en ook in de webshop van de winkel.

Voor de #ikkoopbelgisch pop-up space slaan Juttu en Flanders DC al een aantal jaren de handen in elkaar om jong, creatief en lokaal talent van eigen bodem in de verf te zetten. Conceptstore Juttu staat er bovendien voor gekend om voorkeur te geven aan duurzame lifestylemerken waar een verhaal achter schuilgaat. Een samenwerking met het 100% Belgische eco chic accessoireslabel Ms. Bay stond dan ook in de sterren geschreven.

Met een hart voor het milieu en de makers

De eerste Ms. Bay collectie bestaande uit negen zwarte, tijdloze handtassen en accessoires zal van 18 oktober tot 28 november in alle Juttu-winkels en via de webshop worden verkocht. Alle designs zijn vervaardigd uit gerecycleerd zalmleer, een duurzaam én ethisch verantwoord alternatief voor handtassen uit koeien- en geitenleer. Ontwerpster Saskia Aelen laat de volledige Ms. Bay collectie produceren in fairtrade gecertificeerde ateliers in India waar mindervalide en doofstomme arbeiders een waardig loon krijgen, genieten van sociale voordelen en gratis onderwijs voor hun kinderen.

Ontwerpster Saskia Aelen (32) over haar deelname:

“Als startend merk bereik ik momenteel enkel de mensen die actief op zoek gaan naar kleinschalige, duurzame en Belgische merken. Mijn deelname aan de pop-up space bij Juttu zie ik dan ook als een kans om het Ms. Bay- verhaal aan een breder publiek te vertellen. Bovendien vind ik het feit dat een retailer als Juttu in mijn product gelooft heel waardevol. Het geeft Ms. Bay als nieuw, jong merk de nodige geloofwaardigheid.”

Verkoopsinformatie

De prijzen liggen tussen €25 en €325. Sinds de lancering op 28 april 2018 ligt Ms. Bay in verkooppunten over heel Vlaanderen. De volledige lijst vind je terug op www.ms-bay.com/store-locator.

Pre-order nieuwe collectie

Eind oktober start Ms. Bay de voorverkoop van de tweede collectie. De zal doorgaan in een fysieke winkel op een nog nader te bepalen locatie.

Noot aan de redactie, niet voor publicatie:

Ben je geïnteresseerd in een interview met de powervrouw achter Ms.Bay? Neem je de Ms.Bay handtassen en accessoires graag mee op in een styling? Neem voor meer informatie/bij verzoeken contact op met:

Manon Acke
E:  manon@twoisacrowd.com
M: 0470/18.76.83

Contacteer ons
Over Two is a Crowd

Two is a Crowd gives center stage to purpose-driven brands and non-profits through PR, influencer marketing, brand experiences and strategic partnerships.

Find out more on our website: https://twoisacrowd.com

Two is a Crowd
House of Ape
Grote Hondstraat 44
2018 Antwerpen