Pukka zet met ‘Sleep with Ease’ webinar in op jouw nachtrust

Pukka zet met ‘Sleep with Ease’ webinar in op jouw nachtrust

Sweet dreams voor de Pukka community

Slapen, het is een natuurlijk proces. Tenzij je net als 1 op 3 Belgen slaapproblemen ervaart*. Wist je dat ook de intrede van het winteruur onze nachtrust kan verstoren? Wanneer we op 25 oktober de klok een uur terugdraaien kan dat namelijk onze interne klok ontregelen**. Omdat een goede nachtrust essentieel is om je goed te voelen, organiseert theemerk Pukka ‘Sleep with Ease’. Een gratis webinar dat volledig in het teken van slaap staat.

Beter slapen? Pukka deelt haar expertise 

Leg je zachtste pyjama en dekentje maar al klaar. Vanuit je eigen comfortabele zetel kan je op donderdagavond 29 oktober deelnemen aan de Pukka ‘Sleep with Ease’ webinar. Tijdens het event delen Pukka experts hun kennis in kruiden, Ayurveda en holistische levensstijl. Je ontdekt waarom slaap cruciaal is voor fysiek, mentaal en emotioneel herstel. Daarnaast deelt holistisch huisarts en yogateacher Jutta Borms haar beste tips voor een goede slaaproutine. Terwijl kruidenexpert Lily Joan Roberts je vertelt hoe bepaalde kruiden jouw slaap kunnen bevorderen. Het programma wordt afgesloten met een geleide meditatie. Inschrijven kan via deze link.

Slaapchallenge: tips & tricks voor een gezonde slaaproutine

Op 30 oktober, 1 dag na het event, trapt Pukka haar 7-daagse ‘Sleep with Ease challenge’ af. Elke dag zal op Instagram een concrete slaaptip van een Pukka expert of slaapcoach worden gedeeld. Tips waarmee jij jouw lichaam en brein kan trainen om op een natuurlijke manier beter te slapen. Bye bye slechte slaapgewoontes! Samen met Pukka zet je de eerste stappen naar een betere slaaproutine.

Pukka voor het slapen gaan 

Pukka’s lekkere biologische blends ondersteunen je de hele dag door in jouw bewuste levensstijl. Wist je dat de heerlijke Night Time blend de perfecte toevoeging aan je avondroutine is? Cafeïnevrij, duurzaam geproduceerd en 100% biologisch geteelde kruiden. Pukka selecteerde planten met rustgevende eigenschappen zoals lavendel. Samen met kamille, valeriaan, haverbloem en limeflower de perfecte mix voor een avondthee. De zachte smaken bereiden je voor op een goede nachtrust. Night night!

Praktische informatie 'Sleep with Ease' webinar

Verkoopsinformatie Pukka Night Time

Pukka gebruikt voor al zijn blends de hoogste kwaliteit biologische thee en kruiden, wat voor een ultieme smaakbeleving en functionaliteit zorgt voor elk moment van de dag. Wereldwijd telt het assortiment 40 blends (het aanbod varieert per land). In België is Pukka verkrijgbaar bij o.a. Delhaize, BioPlanet, Kazidomi, Holland&Barret, Bol.com, Spar & Okay. De verkoopadviesprijs ligt op €4,49 voor een verpakking van 20 zakjes.

* volgens cijfers van de Koninklijke Academie voor Geneeskunde van België 
** volgens onderzoek van Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu

Noot aan de redactie, niet voor publicatie:

Vragen/twijfels? Neem voor meer informatie/bij verzoeken contact op met:

Manon Acke
E:  manon@twoisacrowd.com
M: 0470/18.76.83
www.twoisacrowd.com

Over Pukka

Pukka creëert biologische thee en voedingssupplementen voor een bewuster en gelukkiger leven. ‘Pukka’ betekent authentiek in het Hindi en vormt de kern van het holistische theemerk. Het bedrijf werd in 2001 opgericht door herbalist Sebastian Pole en business partner Tim Westwell. Elke blend wordt samengesteld met de meest kwaliteitsvolle en biologische kruiden, duurzaam geproduceerd en eerlijk verhandeld. Met een warme kop biologische kruidenthee wil Pukka mensen, planten en de planeet met elkaar in verbinding brengen.

Contacteer ons
Manon Acke
Manon Acke PR & Communications, Two is a Crowd
Manon Acke
Manon Acke PR & Communications, Two is a Crowd
Over Two is a Crowd

Two is a Crowd gives center stage to purpose-driven brands and non-profits through PR, ambassador marketing, strategic partnerships, fundraising and (editorial) copywriting.

Find out more on our website: https://twoisacrowd.com.

Two is a Crowd
Urban City
Ankerrui 9
2000 Antwerpen