Stijlvol on-the-go met dit nieuw Belgisch duurzaam label

Pendelen, werken, sporten, ontspannen… We hossen van hier naar daar, maar het nieuwe Belgisch, duurzaam label go as u.r zorgt ervoor dat je als vrouw op elk moment van de dag er stralend uitziet.

Wie is er vandaag de dag niet vaak on-the-go? Dat heeft Go as u.r goed begrepen en hun fashion en beauty collecties passen perfect bij een urban levensstijl. De duurzaam gemaakte kledij weet functioneel, comfortabel en stijlvol perfect te rijmen. Een sprekende blik creëer je dan weer met hun natuurlijke en snelwerkende skincare en make-up.

Duurzame stoffen uit herwonnen visnetten

Go as u.r pakt uit met easy-to-wear fashion die ze maken uit herwonnen visnetten, houtpulp en biologisch katoen. Bodysuits, oversized sweaters en active dresses vind je er in zowel tijdloos zwart en wit als gedurfde kleuren. Op het label vind je bovendien geen 'Made in China', go as u.r koos Portugal uit voor de productie. Dat bespaart ook weer meteen heel wat kilometers transport.

Natuurlijke skincare & make-up die wérkt

Nog even onderweg of tussendoor make-up aanbrengen: bijna elke vrouw herkent het wel. Ook daar heeft het nieuwe label een oplossing voor. De natuurlijke, vegan skincare en make-up producten kickstarten je huid en boosten je look dankzij snelwerkende en wetenschappelijk bewezen formules in een handige verpakking.

Een uiterst hoge concentratie aan actieve ingrediënten maakt dat deze producten écht werken. Want on-the-go girls hebben geen tijd voor inefficiëntie. Zo zorgt een unieke technologie op basis van probiotica voor een versnelde celvernieuwing, terwijl de huid tot 48 uur gehydrateerd blijft. Het antwoord van go as u.r tegen stedelijke vervuiling. En ook in de beauty producten merk je dat go as u.r duurzaamheid serieus neemt met flesjes van 100% gerecycleerd plastic, bio-gebaseerde potjes op basis van suikerriet, en een make-up range vervaardigd uit karton.

Vrouwen aan de macht

Met de vegan producten van Go as u.r geeft het label vrouwen een stijlvolle look en een premium glow, zonder in te boeten aan comfort en met aandacht voor de natuur. Daarbij moet je niet kiezen uit tientallen producten, maar met een beperkte reeks premium producten ben je zo on-the-go. Een mooie plus: Go as u.r draagt ook bij aan de empowerment van vrouwen wereldwijd bij elk verkocht product. You go, girls.

Verkoopsinformatie

De Go as u.r collectie omvat duurzame kleding en vegan en natuurlijke skincare en make-up producten. Elk Go as.r stuk wordt lokaal gemaakt. De prijzen liggen tussen €28 en €245. De collectie is verkrijgbaar via de webshop en nog tot eind december in de Go as u.r pop-up winkel: Everdijstraat 8, 2000 Antwerpen.

Noot aan de redactie, niet voor publicatie:

Ben je geïnteresseerd in een interview met de powervrouw achter Go as u.r? Neem je de Go as u.r kleding graag mee op in een styling? Neem voor meer informatie/bij verzoeken contact op met:

Manon Acke
E: manon@twoisacrowd.com
M: 0032 470 18 76 83

Contacteer ons
Over Two is a Crowd

Two is a Crowd gives center stage to purpose-driven brands and non-profits through PR, influencer marketing, brand experiences and strategic partnerships.

Find out more on our website: https://twoisacrowd.com

Two is a Crowd
House of Ape
Grote Hondstraat 44
2018 Antwerpen