Skip to Content

TRAVAK Business School begeleidt vrouwelijke solo-ondernemers op hun weg naar vrijheid

Vijfde editie van TRAVAK gaat van start op 17 februari 2020

TRAVAK Business School brengt in februari voor de vijfde keer vrouwelijke solo-ondernemers, creatieve zelfstandigen en freelancers samen. Via een online traject van tien weken leren zij de nodige ondernemersvaardigheden aan om hun bedrijf te doen groeien zonder hun vrijheid te verliezen, om te ondernemen volgens hun eigen voorwaarden. Ze leren onder andere hoe ze een money making machine opzetten, een business laten draaien op automatische piloot en hun prijszetting optimaliseren.

Vrijheid terugwinnen 

Kleine ondernemers, creatieve zelfstandigen en freelancers blijven op vlak van ondersteuning vaak in de kou staan. Als de Vlaamse regering dan ook nog eens beslist om fors te schrappen in de cultuursubsidies dan komen creatieve beroepen nog meer onder druk te staan. 

“Heel wat solo-ondernemers verliezen hun vrijheid doordat ze dag in dag uit in hun bedrijf werken. Ze hollen de benen van onder hun lijf, want anders valt alles stil. Maar hoe lang kunnen zij dit volhouden? Met TRAVAK Business School bieden we hen een programma om hun uurtje-factuurtje verdienmodel naar een schaalbaar bedrijf om te vormen. Wij leren hen hoe ze hun business op automatische piloot zetten en vrijheid voor zichzelf creëren.” — Lien De Pau, oprichter van TRAVAK Business School

TRAVAK maakt ondernemers en zorgt voor groei

Uit een peiling onder de deelnemers van vorige edities blijkt dat 15% na amper 3 maanden een stijging in omzet ziet, van €1.000 tot €5.000 per maand naar €5.000 tot €10.000 per maand. En waar 1 op 3 zich aan het begin van het traject omschrijven als manusje-van-alles of freelancer, omschrijven ze zich na 3 maanden als expert of ondernemer. 

“Lien is vanaf het prille begin een van mijn belangrijkste rolmodellen in mijn ondernemersverhaal geweest. Ze inspireerde me met haar compleet nieuwe modus operandi enerzijds en met het compromisloos gaan voor haar waarden anderzijds. Daarom dat ik ook alle vrouwelijke ondernemers die ik tegenkom haar kant op stuur, want we hebben méér vrouwelijke ondernemers nodig die hun visie in de wereld zetten. Die hun ondernemers-ei leggen.” — Anouck Meier, TRAVAK-ancien en copywriter en content marketing coach bij Ampersand.

Inschrijven tussen 3 en 7 februari

Solo-ondernemers die hun uurtje-factuurtje verdienmodel naar een schaalbaar bedrijf willen omvormen, kunnen zich inschrijven voor de volgende editie van de TRAVAK Business School. Dat kan tussen 3 en 7 februari op de website. Het traject zelf gaat van start op 17 februari, prijzen starten vanaf €1.890 (ex. 21% btw).

Over TRAVAK Business School

Lien De Pau - auteur van ‘Get Real, voor wie elke dag zijn goesting wil doen’, communitybouwer bij Zeker Van Haar Zaak en boegbeeld voor Freedompreneurship - richtte in 2015 TRAVAK Business School op. TRAVAK’s purpose is om vrouwelijke solo-ondernemers, creatieve zelfstandigen en freelancers de nodige ondernemersvaardigheden aan te reiken zodat zij kunnen groeien zonder hun vrijheid te verliezen. https://www.travakbusinessschool.com/

Over Two is a Crowd

Two is a Crowd gives center stage to purpose-driven brands and non-profits through PR, ambassador marketing, strategic partnerships, fundraising and (editorial) copywriting.

Find out more on our website: https://twoisacrowd.com.

Two is a Crowd
Urban City
Ankerrui 9
2000 Antwerpen